Daarom duurt het zolang!

08-01-2010
M. zei na het laatste bezoek aan doktor Spooren al dat ze het gevoel had snel buiten te zijn gewerkt. Hij was al ruim 1 uur uitgelopen en de mensen voor ons werden even snel naar het lab gestuurd voor bloedonderzoek en zouden na ons weer meteen binnen geroepen worden. We vonden het ook al zo vreemd dat er geen vervolg afspraak werd gemaakt. Nu bijna twee weken later heeft M. toch maar de stoute schoenen aangetrokken en de secretaresse van de Interne geneeskunde gebeld. Wat bleek nu, in haar dossier was helemaal niets terug te vinden van al het geen wat door doktor Spooren was gezegd. Tja dan kun je lang wachten. Op aanrade van de secretaresse heeft ze toen meteen een afspraak gemaakt bij een dietiste. Nou ja meteen, het scheen nog al druk te zijn en na 3 pogingen en een half uur wachten kreeg ze eindelijk contact met het afspraakbureau. Zij wilden weten door wie en wat de doorverwijzing was en na aandringen kan ze uiteindelijk op maandag 25 januari 2010 om 9:00 uur terecht bij diëtiste  M.C.A.J. Horsten. Op die dag wil ze alleen gaan en loopt ze ook even langs bij de poli van de Internist om te vragen wanneer dan de start opname is met Modifast.

One Response to “Daarom duurt het zolang!”

  1. Jammer genoeg zien we dit nogal eens om ons heen. Dat er geen notitie´s zijn gemaakt. Lieve mensen kijk zelf eens meer op internet. Daar kan je heel veel kennis halen, bij mensen die ook bepaalde gezonde producten hebben gegeten om aftevallen. Mijn man heeft hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen gegeten, met het behoud van eetgewoonte. Niets of nauwelijks nog iets mogen eten, geeft vaak op langere termijn een jo, jo effect. Maar d.m.v. de juiste hoogwaardige producten te eten, naast U dagelijkse maaltijden en beweging zorgt U erzelf voor dat U stofwisseling weer opgang komt.

    Kijk eens op http://www.businesshealthservice.com
    Hier kunt U procuten bestellen die veilig zijn. Deze producten staan in de PDR Physicians Desk Reference
    Dit is een betrouwbaar naslagwerk voor de gezondheidszorg, verzekeringen en de farmaceutische industrie.
    Dit is de meest betrouwbare bron betreffende veiligheid en werkzaamheid van vrij verkrijgbare medicijnen en voedingsupplementen die vandaag de dag verkrijgbaar zijn.

    Ik wens iedergeval deze mevrouw heel veel sterkte toe, om haar gewicht te lijf te gaan. Wees moedig heb vertrouwen in Uw vermogens en wees dan zo dapper om door te zetten! Kracht heeft minder te maken met spieren en meer met de opmaak van de geest. De kracht komt niet voort uit de fysieke vermogens, maar uit een onuitputtelijke wilskracht om de overtollige kilo´s kwijt te willen raken.

    De juiste gezonde voeding, beweging en wilskracht brengt U naar Uw juiste gewicht!
    Veel succes en kom op U kan het!
    Waar een wil is, is een weg.

    Liefs Monique Bijl- van der Linden
    Ervaringsdeskundige

Plaats hier je reactie