T-28,5: Het wonder van week 11.

20-03-2011

De afgelopen week begon zoals zo velen “Weer niets afgevallen”.
Maandag gaf M al aan dat ze zich niet prettig voelde en gedurende de week kreeg ze in de avond uren lichte verhoging (39). Iets wat ze in onze 23 jaar trouw nooit heeft gedaan deed ze nu wel. Ze ging vroeg naar bed omdat ze zich beroerd voelde. Maar Dinsdag kreeg ik al te horen dat ze 1 kilo was afgevallen. Ze gaf aan dat het wel door vocht verlies zou komen. Maar het hield niet op, dan weer een pond dan weer niets en als klap op de vuurpeil zondag morgen zelfs een volle kilo.

Nu is ze afgelopen week 4,5 kilo afgevallen en heeft ze ondanks haar onprettige gevoel toch nieuwe interesses.
Van een blouse zo’n 15 cm afgehaald.
Op haar eigen blog heeft ze voor het eerst een foto voor en een foto na geplaatst.
Hierbij vermelde ze dat ze geen verschil zag, maar daar werd meteen op gereageerd door mede bloggers.

Vanmorgen bij haar ouders hebben we een foto van voor de operatie vergeleken met nu en het verschil is verbluffend. Ik hoop dat de komende weken de voortgang blijft. Maar ik moet bekennen dat sinds vanmorgen ik voor het eerst in 23 jaar zwaarder weeg als. Zelf kwam ze al met dat ze nu lichter is dan ruim 16 jaar geleden (voor de zwangerschap van Mike). Wie weet haalt ze alsnog haar doel bij haar verjaardag. (-35 kg) Maar nu met haar 28,5 kg ben ik al heel trots op haar, zoals het kaartje al zei ‘Je bent voor mij een KEI’.

Plaats hier je reactie