De eerste stap richting de Operatie.

12-07-2010
Om 12:50 was de afspraak met de Anesthesioloog. Omdat dit ongeveer één uur ging duurde en toch algemeen zou zijn hoefde ik niet mee.
De benodigde formulieren had ze thuis rustig ingevuld. Nu bleek dat ze achterelkaar gezien zou worden door de Anesthesioloog, Verpleegkundige van de Afdeling (waar ook de Ziekenhuis apotheker langs kwam) en als laatste naar de Assistent van de chirurg.

  • De Anesthesist gaf aan dat ze onder volledige narcose geopereerd zou worden.
  • De Verpleegkundige gaf uitleg over de opname en het verblijf na de operatie.
  • De Apotheker nam het medicatie formulier door.
  • De Assistent voerde een algemeen medisch onderzoek uit van hart, longen en buik en stelde nog wat vragen.

Hierna liep ze nog even langs bij het afspraak bureau waar men aangaf dat er nog 6 wachtende voor haar waren. Er waren wel 2 formulieren meer maar daarvan was één persoon zwanger en de ander had extra bedenktijd gevraagd.
De 6 personen viel wel tegen, want in de afgelopen 2,5 maand zijn er slechts 2 personen geopereerd. En WIJ laten echt niemand voor gaan hoor.

Tijdens deze week heeft M telefonisch contact gehad met iemand die dezelfde operatie bij dr Maring heeft ondergaan. Zo is ze een bevestigt in een aantal zaken en hebben ze afgesproken dat M haar kan bellen als ze vragen had.

Plaats hier je reactie