Stapje voor stapje, voor stapje.

26-03-2010
Vandaag was dan haar afpraak met internist en mocht ik weer mee. Na 23 december de eerst volgende keer dat ze daar heen gaat, hierdoor hebben we geen idee wat we er moest verwachten. Daar aangekomen bleek dat het licht voor de operatie voor psycholoog, neuroloog, dietiste en internist voor haar op groen stond. Dr. Spooren vondt het positief dat ze al begonnen was met modifast ondanks haar tegenstand toen hij het haar voorstelde.

Uiteindelijk word ze nu doorverwezen naar Chirurg dr. J. K. Maring die de GBP uitvoert. Hij zal verder onderzoek doen en aangeven wat het gewicht moet zijn zodat ze aanmerking komt voor de operatie en haar op de wachtlijst zetten. Hoelang de wachtlijst op dit moment is kon Dr. Spooren niet aangeven, hiervoor verwees hij door naar deze chirurg.
Over 4 maanden mogen we weer terugkomen bij Dr. spooren omdat hij een vinger aan de pols wil houden in het voor traject.

Bij het afspraakbureau moesten we de eerste afspraak voor chirurg Dr. Maring maken.
Als eerste datum gaven ze de verjaardag van M, gelukkig kon dit verzet worden naar 20 april. Nu weer met het vraag wat wacht ons daar?

Plaats hier je reactie